Nieuws

Centrum Well sluit haar deuren

Vanaf 1 mei zijn er geen lessen taiji, qigong en meditatie meer in de Doelenstraat 34. Na 30 jaar sluit Centrum Well haar deuren. In mei en juni zijn er op dinsdagochtend en -avond nog lessen in het park. Daarna verhuist Jolinda naar Vorden, in de Achterhoek. De acupunctuurpraktijk Yangsheng blijft nog wel open in Utrecht. Evelien gaat verder op een andere locatie in Utrecht.

Ik heb met heel veel plezier taiji, qigong en meditatieles gegeven in de Doelenstraat. Ooit ben ik er zelf begonnen als leerling van Jay. De afgelopen 15 jaar stond ik er als docent en (mede)eigenaar. Veel leerlingen heb ik zien komen en gaan. Veel leerlingen zijn ook jaren met me meegelopen. Ik  ben ze daar heel dankbaar voor. Zonder hen was mijn qigong en taiji niet zo gegroeid en tot bloei gekomen al nu het geval is. De afgelopen twee coronajaren waren niet gemakkelijk. En er lag al een tijd de wens om buiten de stad te gaan wonen. Dat is er nu van gekomen. Het voelt voor mij als een natuurlijk moment om mijn leven inclusief taiji en qigong een andere wending te geven.